ELTA i Ambasada SAD: Program besplatnih časova engleskog jezika u Beogradu i Požarevcu

Rok za slanje prijava: 20. mart 2023.

Udruženje nastavnika engleskog jezika – ELTA uz podršku Američke ambasade poziva osnovce i srednjoškolce uzrasta od 13 do 15 godina (rođeni u periodu između 16. marta 2007. i 14. marta 2010. godine) da se prijave za dvogodišnji program besplatnih časova engleskog jezika u Beogradu i Požarevcu.

Stipendijski program „English Access Microscholarship Program“ pruža osnove engleskog jezika, traje dve godine i odvija se posle školskih časova. Kroz nastavu engleskog jezika i dodatne aktivnosti, učenici će imati mogućnost da steknu uvid u američku kulturu i demokratske vrednosti.

Molimo Vas da na osnovu pomenutih kriterijuma, predložite potencijalne kandidate i pomognete im da se, uz saglasnost roditelja, prijave za ovaj program.

Da saznate nešto više o ovom stipendijskom programu, posetite naše Facebook stranice fb.com/AccessBelgradefb.com/AccessSerbia.

Broj učenika je ograničen, a izbor kandidata će izvršiti predstavnici Udruženja i Američke ambasade. Ukoliko epidemiološka situacija bude nepovoljna, časovi će se odvijati na daljinu. Prednost će imati deca iz socijalno ugroženih porodica i marginalizovanih grupa.