Акредитована онлајн конференција за наставнике и васпитаче

Драге колеге,
Велико нам је задовољство да вас позовемо на 19. међународну конференцију Удружења ЕЛТА која ће се одржати онлајн 21. и 22. маја ове године. 

Тема конференције

Мото овогодишње конференције је чувени цитат сер Кена Робинсона  „Curiosity is the engine of achievement”. Радозналост је несумњиво покретач успеха и алат који нам је потребан ради креирања јасне визије у овим несигурним временима.

Зато је право место за вас 19. ЕЛТА конференција, својеврстан водич кроз тренутно замршени свет наставе и учења енглеског језика, са изузетним пленарним предавачима из Велике Британије, Сједињених Америчких Држава и Аргентине и наставницима који деле своје савете и идеје кроз креативне радионице.

Пленарни предавачи
  • Радмила Поповић, World Learning, САД
  • Сузан Хилјард, SHELTA, Аргентина
  • Памела Џонсон, Амбасада САД
  • Линдзи Ворик, Пирсон, Велика Британија
Програм конференције

Конференција броји 35 паралелних радионица и 4 пленарна предавања. Наши предавачи долазе из 18 различитих земаља! Прелиминарни програм можете преузети овде, а биографије и апстракте предавача можете видети овде

Акредитација и уверење о стручном усавршавању

Догађај је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања и учеснике очекује уверење о стручном усавршавању.

Контакт

За додатне информације, пишите нам на office@elta.org.rs или посетите наша два сајта elta.org.rs и conference.elta.org.rs.

Срдачан поздрав,
Ваш тим Удружења ЕЛТА