Volontiranje u programu „English Access Microsholarship Program (Access)“

Postani Access nastavnik-volonter u Beogradu, Kraljevu ili Kragujevcu!
Pridruži se kreativnom timu koji ne radi po knjizi, a čiji učenici najbrže uče!
Prijave do 23. septembra 2018. godine

Pozivamo studente i diplomce filoloških fakulteta da učestvuju u programu „English Access Microsholarship Program (Access)“, koji se sprovodi u saradnji Udruženja nastavnika engleskog jezika – ELTA i Američke ambasade u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu.

Volonteri u ova tri grada imaće priliku da se upoznaju sa najsavremenijim metodičkim pristupom u nastavi engleskog jezika kroz aktivnosti koje obuhvataju: obilaske kulturne baštine, sport, muziku, glumu, kreiranje i prezentaciju projekata, letnji kamp i putovanja, koja imaju za cilj unapređivanje kulturne razmene.

Po isteku jednog semestra, do juna 2019. godine, volonteri koji su učestvovali sa najmanje 80% prisustva, dobiće sertifikat o učešću koji će im biti od koristi za prijavljivanje na dalje edukativne programe i rad u inostranstvu.

Polaznici ovog dvogodišnjeg programa su talentovani učenici uzrasta od 13 do 15 godina, dobitnici stipendije Državnog sekretarijata Sjedinjenih Američkih Država. Časovi i aktivnosti se održavaju radnim danima u večernjim terminima, kao i subotom, u dogovoru sa koordinatorom i nastavnicima.

Zainteresovani mogu da pošalju prijave do 23. septembra 2018. godine na imejl elta.access@gmail.com, sa naznakom u naslovu imejla za koji grad se prijava odnosi (Beograd, Kraljevo ili Kragujevac).

Potrebno je ukratko obrazložiti motiv za učešće i navesti sledeće podatke:

  • ime i prezime
  • fakultet, smer i godina
  • kontakt telefon
  • imejl

Srdačan pozdrav,

Access tim