Program besplatnih časova engleskog jezika za odrasle iz Kragujevca

Udruženje nastavnika engleskog jezika “ELTA” uz podršku Američke ambasade u Beogradu poziva zaposlene svih struka u Gradskoj upravi grada Kragujevca da se prijave na program besplatnih časova engleskog jezika u trajanju od mesec dana (ukupno 8×2 časa).
 
Program pod nazivom “The ESP Workshops” namenjen je profesionalcima koji bi želeli da unaprede svoje znanje engleskog jezika struke. Pored jezika struke, program ima za cilj da unapredi komunikacijske veštine polaznika, kao i njihove akademske i profesionalne potencijale. Poseban akcenat stavljen je na jezik koji je neophodan svim profesionalcima koji se konstantno stručno usavršavaju na međunarodnim kongresima ili prezentuju svoje stručne i naučne radove na međunarodnim konferencijama. Polaznici programa imaće priliku da nauče kako da korespondiraju sa organizatorima kongresa i konferencija, pišu formalne imejlove, predloge projekata, apstrakte, motivaciona pisma, pisma preporuke i biografije.
 
Program traje četiri nedelje i odvija se u popodnevim časovima u prostorijama Američkog kutka u Kragujevcu. Polaznici će imati mogućnost da, pored svojih jezičkih veština, razviju kako svoje komunikacijske veštine tako i veštine timskog rada i kooperacije. Nastavu izvode profesori engleskog jezika sa višegodišnjim iskustvom.
 
Broj učesnika je ograničen, a izbor kandidata će izvršiti predstavnici Udruženja ELTA, sredinom oktobra 2017. godine.
 
Rok za prijavu je 10. oktobar 2017. godine.
 
Za sve dodatne informacije, možete se obratiti Nenadu Miladinoviću na imejl nenad.lara.miladinovic@gmail.com.

 

PRIJAVNI FORMULAR