Postanite Prijatelji 17. ELTA konferencije!

Udruženje nastavnika engleskog jezika – ELTA priprema 17. konferenciju u maju 2019. godine.

Kao članica najvećih međunarodnih udruženja, IATEFL i TESOL, čiji je cilj unapređivanje nastave stranih jezika, ELTA prati sva dostignuća u ovoj oblasti u svetu. Udruženje okuplja nastavnike i profesore engleskog jezika, kao  i stručnjake u oblasti nastave stranih jezika. U saradnji sa Američkom ambasadom, brojnim domaćim i stranim izdavačkim kućama, ELTA konferencije broje više stotina zadovoljnih učesnika.

Kao neprofitnom udruženju, značila bi nam Vaša podrška u organizaciji ovako važnog događaja. Ovom prilikom, nudimo Vam mogućnost da postanete partner Udruženja i da se na taj način promovišete na predstojećoj konferenciji. Ukoliko se odlučite za jedan od sponzorskih paketa u nastavku, postajete Prijatelji ELTA Konferencije, na čijem svečanom otvaranju ćete zvanično biti pomenuti. O pogodnostima koje stičete ovom prilikom, možete saznati u tabeli u nastavku.

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj prilici za sponzorisanje ELTA konferencije, ili imate dodatnih ideja, možete da nam pišete na i-mejl office@elta.org.rs

Preuzmite ponudu OVDE.

 

I KATEGORIJA

10.000 RSD

II KATEGORIJA

6.000 RSD

III KATEGORIJA

4.000 RSD

Vaš logo u štampanom programu konferencije*

Vaš logo u štampanom programu konferencije*

Vaš logo u biltenu Udruženja

Vaš logo na zvaničnoj internet stranici Udruženja

Vaš logo u biltenu Udruženja

 

Vaš logo u biltenu Udruženja

 
 

  *Ukoliko uplata bude izvršena do odlaska programa na štampu.