Small Bites for Teaching and Learning English 2

Drage kolege,

ELTA i ove godine priprema seriju poludnevnih seminara u okviru projekta “Small Bites for Teaching and Learning English”.

Ukoliko želite da učestvujete kao predavač na jednom od pet poludnevnih seminara koji će se održati u pet gradova Srbije, pozivamo Vas da pošaljete svoju detaljno razrađenu radionicu, u trajanju od 60 minuta, na adresu ELTA kancelarije office@elta.org.rs, do 20. novembra 2017. godine.

Radionice nisu tematski ograničene i mogu da se bave svime što autori smatraju da bi bilo interesantno i korisno. Kriterijumi za izbor radionica biće interaktivnost i njihova primenljivost.

Radove pristigle u okviru konkursa oceniće komisija. Izbor pet najboljih radionica biće objavljen na našem sajtu i FB stranici, 1. decembra 2017. godine, kada će biti objavljen i spisak pet izabranih gradova.

Autorima izabranih radionica biće obezbeđeni putni troškovi kao i gratis kotizacija za predstojeću konferenciju. Od predavača se očekuje da održe kratku prezentaciju o Udruženju i dve radionice u trajanju od po sat vremena, jednu koju su sami kreirali (a izabrana je na konkursu) i jednu radionicu koju bi dobili od Udruženja.

U nastavku Vam šaljemo obrazac koji Vam može pomoći u osmišljavanju radionice.

Učesnici seminara dobiće sertifikat Udruženja na svoju i-mejl adresu.

Za sve dodatne informacije u vezi sa ovim projektom, možete kontaktirati office@elta.org.rs.

ELTA tim

OBRAZAC