Skip to main content

Program besplatnih časova engleskog jezika za učenike iz socijalno ugroženih porodica

usa

 

PRIJAVLJIVANJE ZAVRŠENO!

 

Drage kolege,

Udruženje nastavnika engleskog jezika (ELTA) uz podršku Američke ambasade poziva osnovce i srednjoškolce iz uzrasta od 13 do 15 godina da se prijave za dvogodišnji program besplatnih časova engleskog jezika!

Program je namenjen isključivo učenicima iz socijalno ugroženih porodica. Broj učenika je ograničen, a izbor kandidata će izvršiti predstavnici Udruženja nastavnika engleskog jezika (ELTA) i Američke ambasade. Molimo nastavnike engleskog jezika i odeljenske starešine da na osnovu pomenutih kriterijuma predlože potencijalne kandidate i da im pomognu da se, uz saglasnost roditelja, prijave za program.

O programu:
English Access, program mikro stipendija, pruža osnove engleskog jezika, učenicima od 13-15 godina kojima ekonomska situacija ne dozvoljava da uče engleski jezik van škole. Program se odvija posle školskih časova u trajanju od dve godine. Učenik će steći uvid u američku kulturu, demokratske vrednosti kroz nastavu engleskog jezika kao i kroz dodatne aktivnosti. Veću osetljivost na kulturne razlike uparene sa dobijenim veštinama engleskog jezika pomoći će polaznicima da iskoriste prilike koje su im prethodno bile nedostupne.

Kako se prijaviti:
Udruženje nastavnika engleskog jezika (ELTA) uz podršku Američke ambasade poziva sve osnovce i srednjoškolce uzrasta od 13 do 15 godina da se prijave za dvogodišnji program besplatnih časova engleskog jezika i korišćenja računara. Pored časova engleskog jezika, polaznici će imati prilike da nauče više o američkoj kulturi kao i da učestvuju u raznim vannastavnim aktivnostima.

Prijave su priložene uz ovaj poziv i nakon njihovog popunjavanja, možete ih podneti u kancelariju Udruženja (Nemanjina 28, Beograd) od 15. do 26. septembra 2014. godine od 11:00 do 16:00  časova ili na i-mejl adresu elta.access@gmail.com. Broj polaznika je ograničen.

Za više informacija možete se obratiti na  elta.access@gmail.com.

 


Prijavni obrazac

Odaberite format koji Vam više odgovara:

Prijavni obrazac za učenike Microsoft Word
Prijavni obrazac za učenike Microsoft Word (119KB)
Prijavni obrazac za učenike Microsoft Word (119KB)
Prijavni obrazac za učenike Google Docs
Prijavni obrazac za učenike Google Docs (119KB)
Prijavni obrazac za učenike Google Docs (119KB)

One thought to “Program besplatnih časova engleskog jezika za učenike iz socijalno ugroženih porodica”

Comments are closed.